logo

Витрини и фасади


  Първото нещо, по което клиентите Ви придобиват впечатление за Вас е лицето на вашия фирмен обект – офис, магазин, заведение или друго. Ние Ви предлагаме услуги в сферата на външната реклама, които ще предадат привлекателния облик, който търсите! Най – често използваните рекламни похвати са:

  Изрязани по контур рекламни надписи и изображения от PVC фолиа или чрез директен печат върху самозалепващо фолио/прозрачно или плътно/. Директния печат е предпочитан когато искаме по сложно изображение съдържащо приливащи цветове, снимки, сложни и многоцветни изображения.

  vinyl-window-lettering

   Перфо фолиото е изключително ефектен метод за облепване на витрини и стъкла. Предимството е в едновременното използване на витрината за рекламна площ и в същото време да не се ограничава притока на светлина в помещението и видимостта отвътре – навън.

  Untitled-1

  perfoo otvyn

  Пясъкоструйни графики, изпълнени с пясъкоструйно имитационно фолио или чрез механична обработка – бластиране (матиране) на стъкло. Изключително подходящ метод за ефективно и в същото време ненатрапчиво оформление на витрини и интериорни елементи.

  ???????????????????????????????????????????????

  605-Vinyl-Lettering-Window-Graphic-e1305665627828

  Ако не виждате изброени търсените от Вас услуги или продукти, не се колебайте да ни потърсите. Винаги сме на разположение за допълнителна информация!

   

  Направи запитване