logo

Изработка на Sticker Bomb


  Стикер бомбингът е уникалност, самоизразяване, креативност, индивидуалност, смелост. Лесен начин да бъдете себе си.

  Класическият стикер бомб представлява отделни изображения, изрязани всяко по отделно, около които има бял контур. Друг вариант, който нашата фирма предлага е комбинация от множество изображения, съчетани върху едно платно. То е с различен размер, като максималната ширина може да бъде 1.27m, към произволна дължина. Освен с фабричните изображения, фирмата работи и с клиентски предложения, върху които можем да създадем проект.

  Отпечатването на проектите извършваме върху два вида фолио.

  Първият вариант е обикновено фолио от по-нисък клас, което се използва най-често за равни повърхности. То е по-дебело и не до толкова еластично спрямо втория вид.

  Другата разновидност, която предлагаме е каст – фолиото.

  То се препоръчва за неправилни форми, криви повърхнини и най-често облепването на автомобилни средства(коли, мотори, камиони, автобуси и други).

  То е по-тънко и еластично, позволява няколкократно разтягане. За по-качествено залепване и адхезия, може да се използва методът на загряването със сешоар или с пистолет за горещ въздух. Температурата варира от 30 до 70 градуса, в зависимост от производителя.

  Също така за по-добра защита от външни влияния и метеорологични условия предлагаме и прозрачно каст- фолио, което се лепи върху другите два вида фолиа.

  Ако търсите готови стикер-бомб фолиа, можете да посетите нашият Онлайн магазин за стикери – http://stikeri.lazarovdesign.bg

  Направи запитване