logo

Рязане на фолио по контур


  Изрязването на цветни фолиа е незаменима алтернатива при някои видове приложения за външната реклама. Предлагаме както рязане на фолио по контур, така и довършителни процеси за облепяне и каширане. Разполагаме с пълните цветови гами от PVC, текстилни и други типове фолиа с разнообразно приложение. Устойчивостта им на всякакви климатични условия позволява успешно апликиране и дълготрайност на изрязаните надписи, лога или изображения.

  Чрез различни цветови комбинации могат да се реализират интересни и оригинални идеи. Чрез оптиката на режещия плотер оборудвана за следене на маркери, предлагаме изрязване по контур на вече отпечатани изображения.

  рязане по контур

  Всички Ваши идеи ще бъдат прецизно изпълнени, благодарение на професионалната ни техника и опитен екип.

  За продукти, свързани с рязането на фолиа, можете да разгледате в категории външна реклама, транспортна реклама, интериор/екстериор и ръчна изработка.

  Фирма “Лазаров Дизайн” ЕООД работи с водещи производители на качествени материали:

   

   

  Технологии

  Запознайте се с най-новия член на техническият ни парк – професионален режещ плотер GCC-132S PUMA III.

  Изключително прецизен, с възможност за зареждане на медията до 1470 мм.,от които 1300 мм. режеща част, оборудван с оптика за рязане по контур. Puma III е задвижван със серво мотори и е много добър избор за производство на стикери, рекламни надписи и табели, рязане на флекс и флок фолиа, изчертаване на шаблони, карти, скици, чертежи и др. Клиентите ни получават оптимална скорост и натиск на рязане за широк диапазон фолиа, високо качество и надеждност.

  Печат върху фолио

  Заповядайте в новооткрития ни специализиран on-line магазин за стикери от всякакво естество http://stikeri.lazarovdesign.bg  Тук можете да намерите качествени самозалепващи PVC фолиа с разнообразно приложение, като сме се постарали да Ви предложим богат избор на графични проекти. С предлаганите от нас самозалепващи стикери с разнообразно приложение ще придадете на вашия дом, превозно средство, или предмет от бита уникалност, свежо ново излъчване и неповторим характер. Ако имате собствен поглед над това как да изглеждат Вашите стикери, ние ще изготвим индивидуален проект, отговарящ на представите Ви. Екипът ни може да се похвали с  натрупан опит при работата с PVC фолиа, което осигурява професионални и качествени крайни продукти. Не си позволяваме да правим компромиси с качеството, затова работим с водещи производители на фолиа. Желанието ни е непрестанно да обогатяваме и разнообразяваме продуктовата си гама, за да задоволим всеки вкус на клиента.

  Za_osnoven_site
  Ако не виждате изброени търсените от Вас услуги или продукти, не се колебайте да ни потърсите. Винаги сме на разположение за допълнителна информация!

  Направи запитване