logo

Табели


  Предлагаме Ви услуги за проектиране, дизайн, изработка и монтаж на различни видове рекламни и указателни табели. За да удовлетворим точните Ви изисквания към това как да изглежда вашата табела, Ви предлагаме най-разнообразни визии и технически изпълнения.

  Съществуват различни методи за изработка на рекламни и указателни табели – чрез PVC основи, метални рамки, снап табели, банери и много други според целта на приложението им, търсения ефект или от определения бюджет.

  несветещи табели

  Метални табели за рекламни надписи

  Метални табели с рекламни надписи

  Табелите се изработват от квадратен кух профил 15х15×1.5, с прахово покритие, като по поръчка се предлагат 30 основни цвята.

  Метални табели за стена и стълб. Позицията на крачетата може да е на късата или дългата страна на табелата. Монтирането на стена се осъществява чрез дюбели. Металните табели за стълб се предлагат в комплект с крепежни елементи.

  Метални табели – стойки и пирамиди за земя тип “стопер”.  За по-голямо удобство при транспорт и съхранение, табелите са разглобяеми. Табелите идват в комплект с декоративни пластмасови капачки и крепежни елементи.

  Табели с PVC основа

  Предлагаме рекламни, указателни, забранителни и други табели върху PVC основа с директен печат или каширане с фолио.

  .

  Снап табели

  Този тип рекламно средство намира широко приложение в офиси, търговски обекти и центрове, кантори, чакални, фоайета и други. Снап рамките се изработват от алуминиеви профили. Основата за изображенията е изработена от 2мм негорима плоскост, която има допълнителен анти-рефлексен защитен РЕ лист с дебелина 0.5мм.

  snap-piramida snaptabela
  Ако не виждате изброени търсените от Вас услуги или продукти, не се колебайте да ни потърсите. Винаги сме на разположение за допълнителна информация!

  Направи запитване