logo

Печатни материали


  xerox-docucolor-252-copier

  Пълноцветен печат – Xerox Docucolor 242

  Изображенията, създадени от печатната база са с резолюция 2400 x 2400 dpi, те са с  висок контраст при полутоновете, фините линии и детайли. Резултатът е професионално калибриране,точност и постоянство на цвета.

   

  vizitki_nov2

  Визитки - Визитката е задължителна и основна част от всяка компания, тя е и  един от най-важните маркетингови инстументи. Освен да бъде стилна и семпла, трябва да е и достатъчно запомняща се. Визитката е Вашето лично средство за представяне, тя е част от Вас, показвайки отношението Ви към Вашия бизнес, към Вашите клиенти и партньори. Добре замислената визитна картичка е баланс между професионализъм и креативност, така персонализирана и изработена Вашата визитка привлича внимание и отваря много врати пред Вас. Атрактивните визитки остават в портфейла на партньора или клиента – остават под ръка и на разположение. Ето защо е удачно да инвестирате в добре изработени визитки.

  44-below-flyers

   Флаери – един от най-използваните маркетингови инструменти. Флаерът е евтин, лесен за разпространение и може да се реализира на сравнително кратки отрязъци от време – седмица, десет дни, месец. Въпреки, че в днешно време сме заливани от информация по всички медийни канали, рекламните флаери си остават бърз, достъпен, ефективен и изгоден начин да получим съобщение – за продукт, услуга, събитие, промоция, разпродажба, инициатива и други.

  plakati_900

  Плакати - Предлагаме различен формат за печат и хартия, както и услуга за дизайн. Подходящо оформения и добре изпълнен плакат може да се превърне в чудесен “прозорец” към Вашата фирма, към новите Ви продукти като един добър посланик на Вашето обръщение към клиенти и общество. Подходящ е за популяризиране на концерти, представления, спортни събития, тържества и др.

  Lasercut-Gold-Foil-Letterpress-Wedding-Invitations-Atelier-Isabey-550x365

  Покани – Предлагаме Ви услуги за дизайн на Вашите покани за фирмени и частни партита, абитуриентски балове, сватби, рождени дни и всякакви други официални и неофициални събития. Ще създадем за Вас индивидуален проект, който да отговаря на темата и стила на събитието, което подготвяте. Можем да предложим и всякакви прилежащи към поканите аксесоари – пликове, табелки с имената на гостите, табелки с номерата на масите, списъци с имената на гостите, менюта, програми, указания за гостите, списъци с подаръци, етикети за бутилки и много други.

  flower-calendar-design

  Календари – Един от най-полезните рекламни подаръци напоследък е календарът. Освен, че ни напомня за добрите дати от годината, на него често си отбелязваме важни срокове и организирани ангажименти. Най-хубавото е, че тази необходимост можем да превърнем в бизнес информация, послание, в рекламен похват. Стенните календари биват най-често еднолистови и многолистови, многолистовите от своя страна се делят на едносекционни, двусекционни и трисекционни. Настолните календари или още тип “пирамида” също могат да се разделят на секции или просто хартиеното тяло на стойката да е календар. тялото на календара може да се прикрепи на най-различни типове стойки. Джобните календари удобни, тъй като са с големината на визитка и се поместват лесно в портфейла. Фактически те представляват фирмена визитка със по-атрактивен дизайн на гърба на, която е разположен календар.

  125084556646639

  Папки – Използването на фирмени папки се счита за проява на добър тон – независимо дали става дума за поднасяне на оферта, договор, писмо или рекламен материал. Използването им говори за по специално отношение към клиента, рекламния таргет, а дори и за Вашите колеги. Рекламните материали от този тип са често използвани от клиентите, на които ги предлагате, като по този начин Вие индиректно и ненатрапчиво ще напомняте за себе си. Най-често при тази категория рекламни материали се използва офсет печат, поради големия тираж. Към този тип рекламни материали са включени фирмени бланки, кубчета, тефтери, оферти и други.

  FineItalian550 

  Менюта – Добре е менюто за Вашите клиенти да е добре подредено,приветливо и предразполагащо към приятна напитка или апетитно ястие. Едно добре направено меню би могло да увеличи значително Вашите продажби. Неговата типография и дизайн отразяват същността и атмосферата на Вашия ресторант. Вашите менюта могат да се направят от обикновен картон, или специални ефекти, като например да поставим покритие, корици и прошнуровка за по-голяма издръжливост. Един каталог трябва да е изпълнен професионално, да има луксозно излъчване и да представя Вашите продукти и услуги в тяхната най-добра светлина. Професионализма при изработка на каталозите най-общо е изразен в две основни направления: дизайн  и предпечат. Дизайна и предпечата са важни, за да може всичко да е подредено, стегнато и елегантно. Снимките на Вашите продукти и артикули не са за пренебрегване. Те трябва да са естетични и изпипани и да изтъкват предимствата на Вашата стока. Когато избирате материалите за направа на Вашите каталози не се водете от ниската цена където се губи блясъкът на излъчването. Заложете качествени материали със стилно излъчване. Съветваме Ви вътрешните страници да са на поне 130гр. гланц хромова хартия, пълноцветен печат, а за корицата е подходящ картон 250-300гр с покритие – мат или гланц.

  Roll-Clear-Labels

  Етикети, стикери и опаковки – Предлагаме Ви услугите си за дизайн на етикети, стикери и опаковки  на самозалепваща (стикерна) хартия, търговски и хранителни стоки, промоционални, за дрехи, бутилки с различни размери и форма и още много типове в зависимост от Вашето желание. Опаковки – картонени кутии и опаковки за всякакви продукти. Проектиране и изработка на щанци и възможност за изработка на пилотен (тестов) варианти. Промоционални материали – това са изделия които се поставят в точката на продажба, целящи да привлекат вниманието на клиента. Те включват промоционални етикети за цени, мобайли, плакати, поставки за дипляни и др.

  Presa-teniski-DHP

  Термотрансфер – Предлагаме Ви услугите си за дизайн на изделия свързани с термотрансферния и сублимационен печат. Термотрансферния печат е технология, при която изображението се отпечатва със стандартна технология върху медии, при които чрез нагряване с термопреса пренасят цвета или изображенията от медиата върху продукта. Термотрансферната технология се използва най-често при текстилните продукти, като се получават изключително ефектни продукти служещи както  за рекламни материали така и за персонална употреба. Процесът сублимация, приложен за отпечатване на изображения върху готови изделия означава преход на мастилата от твърдо вещество в газообразно под въздействие на висока температура, с резултат пренасяне на изображението върху изделието. Изделието трябва да е изготовено от полиестер или да има специално покритие.

  Цени

  Дизайн на визитни картички Цени:
  Дизайн на визитки /два варианта/ 10,00 лв.
  Възстановяване на визитка от мостра 8,00 лв.
  Цените за дизайн са ориентировъчни и подлежат на договаряне според сложността на проекта.
  Цени за дизайн на флаери Цени:
  Дизайн на листовка (флаер) А6, А5, А4 едностранна 25,00 лв.
  Дизайн на листовка (флаер) А6, А5, А4 двустранна 35,00 лв.
  Цените за дизайн са ориентировъчни и подлежат на договаряне според сложността на проекта
  Дизайн на плакат формат до А3 55,00 лв.
  Дизайн на плакат формат до А2 60,00 лв.
  Дизайн на плакат формат до А1 80,00 лв.
  Цените за дизайн са ориентировъчни и подлежат на договаряне според сложността на проекта
  Дизайн на календари Цени:
  Дизайн на глава за календар 25,00 лв
  Дизайн на календар-плакат (еднолистов) до формат 70 x 50 60,00 лв
  Дизайн на многолистов календар /за 1 стр./ 20,00 лв
  Дизайн на джобно календарче 15,00 лв
  Цените за дизайн са ориентировъчни и подлежат на договаряне според сложността на проекта
  Дизайн на етикети, стикери и опаковки Цени:
  Дизайн на кутия 4 страни 150,00 лв
  Дизайн на кутия 2 страни 100,00 лв
  Опаковка тип флакон 90,00 лв
  Дизайн на етикет 80,00 лв
  Цените за дизайн са ориентировъчни и подлежат на договаряне според сложността на проекта
  Направи запитване