logo

Менюта и каталози


  Добре е менюто за Вашите клиенти да е добре подредено, приветливо и предразполагащо към приятна напитка или апетитно ястие. Едно добре направено меню би могло да увеличи значително Вашите продажби. Вашите менюта могат да се направят от обикновен картон, или със специални ефекти, като например да поставим покритие, корици, прошнуровка за по-голяма издръжливост или друго.

  Един каталог трябва да е изпълнен професионално, да има луксозно излъчване и да представя Вашите продукти и услуги в тяхната най-добра светлина. Професионализма при изработка на каталозите най-общо е изразен в две основни направления: дизайн и предпечат и печат и изпълнение.

  Дизайна и предпечата са важни, за да може всичко да е подредено, стегнато и елегантно. Снимките на Вашите продукти и артикули не са за пренебрегване. Те трябва да са естетични и изпипани и да изтъкват предимствата на Вашата стока.

  Когато избирате материалите за направа на Вашите каталози не се водете от ниската цена където се губи красотата и блясъкът на излъчването. Заложете качествени материали със стилно излъчване. Съветваме Ви вътрешните страници да са на поне 130гр. гланц хромова хартия, пълноцветен печат, а за корицата е подходящ картон 250-300гр с покритие – мат или гланц.

  менюта, каталози, меню за ресторант

  Направи запитване