logo

Изработка на уебсайт


  Basic Standart Ultimate
  Брой страници до 5 до 10 до 15
  Страниците служат за представянето на продукти, услуги, информация и други. Броят на страниците основно се определя от обема информация, който искате да поместите и начина, по който е разпределена тя.
  Дизайн По шаблон По шаблон/Уникален Уникален
  Всяка визия на сайта придава различни емоции в потребителя.Според мащаба на проекта се клиента избира дали дизайна да е разработен по шаблон, при което се търси по-голяма функционалност, не натовареност и изчистен вид. Втори вариант е разработка на уникален дизайн, като неговата визия се създава по критерии на клиента.
  Безплатен домейн и хостинг Домейн Домейн и хостинг Домейн и хостинг
  Домейна представлява адреса на вашия сайт “www.moqsait.com”. Хостингът е мястото, където се съхраняват Вашите данни и ресурси на сайта(съдържание на страниците, изображения, звукови файлове и подобни).
  Галерия Статична Динамична Динамична
  Админ панел Да Да Да
  Админ панела е инструмента с който се управлява сайта. В него могат да се редактират страници, да се управлява на галерията, редактиране на страницата за контакти и всички останали основни настройки на сайта и съдържанието му.
  Социални бутони Не Да Да
  Това са линкове към социалните мрежи – Facebook, Twitter, Svejo, Google+ и други. Според предпочитанията на клиента могат да бъдат “like” бутони за самия сайт или към съответния социален акаунт, бутон за споделяне или пък за пренасочване към страница в самата социална мрежа.
  Визуални ефекти Не Да Да
  Допълнителните визуални ефекти засилват потребителското усещане на потребление. Пример за допълнителни визуални ефекти са анимиране на обекти, интерактивни бутони, динамично съдържание и други.
  AdWords ваучер Не Не 90 лв.
  С повече от три милиарда уеб сайта в Интернет при търсенето на потребителите и потенциалните клиенти е почти невъзможно да намерят нужната информация или в частност вашия сайт. Adwords представлява форма на реклама със заплащане на “клик”. Този вариант на реклама се отличава от останали по това, че Вие заплащате на посещение(видели и кликнали върху обявата, посетили Вашия сайт клиенти). При останалите сайтове, които публикуват за опредено време, без гаранция да бъде видян Вашия сайт, това е практически невъзможно с AdWords. Най-общо казано Adwords е платформа за рекламиране, чрез която по още един начин да подобрите посещаемостта в сайта Ви.
  Контактна страница Да Да Да
  Страница в която се представя информация за контактите. Съдържа също формуляр за запитвания и карта на местоположението за по-добра комуникация. контактната страница е едно от най-важните информационни звена от всеки един сайт.
  Блог Не Да Да
  Блогът е Интернет дневник съдържащ публикации представени в обратен хронологичен ред и разпредели по категории. Използва се най-често във фирмени сайтове за споделяне на новини и полезна информация. Блогът е част от сайта, която спомага за по добрата оптимизация и имидж на сайтът Ви.
  Допълнителни езици Не 1 2
  Ако искате да създадете сайт за споделяне и потребление от много страни с различни езици, Ви трябва допълнителната ни услуга за мултиезичие. Тази опция Ви позволява да представите Вашия сайт на няколко езика според това към коя аудитория е насочен.
  Направи запитване